Beach weekend in Vogelwaarde

De organisatie van het jaarlijkse Beach Voetvolley toernooi in Vogelwaarde kijkt uit naar een nieuwe editie!

Met Beach Soccer, twee feesten in de feesttent, festiviteiten voor de jeugd en het Beach Voetvolley toernooi mikt men weer op vele bezoekers.

 

In het weekend van 26, 27 en 28 mei zijn er zijn tal van activiteiten op en rondom het strand van Vogelwaarde.

Een sportieve start op vrijdag met het Beach Soccer toernooi. Met zes heren en vijf dames teams is dat prima bezet. Ook het team van Beach Soccer Zeeland is vertegenwoordigd.

Nadien is er tijd voor volop feest, met DJ Bee.

De zaterdagmiddag staat in het teken van de jeugd, die hun eigen wedstrijdjes spelen op het zand bij het Jeugd Beach Soccer toernooi.

In de avonduren zijn behalve DJ T-GO ook de DJ’s van Qmusic te gast. Met de bekende formule Het Foute Uur Live wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen. In de vooravond is er een demo-optreden van turnvereniging Olympus.

Na al dat feesten staat op zondag het 26e Beach Voetvolley toernooi gepland. Deze keer geen nationale toppers, want die spelen een internationaal toernooi in Oostenrijk. Het biedt de regionale teams de kans om te schitteren. Jaimy de Visser en Michal Zsczawinski (Polski & Hollandski) hebben het toernooi twee keer eerder gewonnen, dus zij gaan voor de derde titel. Daarbij hebben ze concurrentie van Tim de Feijter/Niels Breijaert, Can Kiran/Jordy van Bremen en ook de lokale favorieten Martijn en Dennis van Passel. Natuurlijk spelen onder de 32 teams ook de nodige recreanten mee, voor wie het deelnemen belangrijker is dan het winnen.

De organiserende stichting rekent ook deze keer op vele toeschouwers, de entree is gratis. Het toernooi begint om 12.00 uur, de finale is rond 16.45 uur gepland.

De kinderen zullen zich niet vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is de tattoo-stand weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen!

 

Al met al is het strand in Vogelwaarde weer voor even het feestelijke centrum van Zeeuws-Vlaanderen!