Succesvolle uitgestelde Beach

Wat moesten we er lang op wachten… na twee keer uitstel en maar liefst 2,5 jaar tussenpauze was het dan toch weer het traditionele Beach evenement in Vogelwaarde. Niet met Pinksteren deze keer, maar in de nazomer zon in september. Weliswaar met enkele corona maatregelen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een geweldig en succesvol weekend!

Op vrijdagavond was er met 5 heren en 5 dames teams een compleet bezet Beach Soccer toernooi. Bij de heren ging het team van Johnny’s Favo’s er met de winst vandoor, bij de vrouwen was het team van VV Hontenisse de sterkste. Vervolgens dook iedereen de gezellige feesttent in voor de 20+ Beach Party. DJ BEE maakte er als vanouds een top-feestje van!

De zaterdag mocht de jeugd zich uitleven bij het Jeugd Beach Soccer. Pupillen en junioren maakten er een fanatieke strijd van. Uiteindelijk waren de winnaars Vogelwaarde JO8 (Stijn, Wout en Colin), The Noobs (Ruben, Luka en Wessel) en Zavo-14 (Thijmen en Aaron). De vooravond was zoals gebruikelijk ook voor onze jongsten, met de Beach Party Junior. Ook de papa’s en mama’s deden gezellig mee met allerlei dansjes. Dat was de aanloop naar het optreden van Isabel Provoost. Met haar geweldige stem wist deze Zeeuwse zangeres het publiek te boeien. Het was een leuke opwarmer voor de Qmusic Het Foute Uur Live Beach Party. DJ T-Go maakte er voor een volle feesttent, met ruim 600 bezoekers, al een heerlijk feest van. Daar mocht DJ Jos Eggink van Qmusic dan nog eens geweldig overheen gaan. Alle klassiekers kwamen langs en iedereen ging uit z’n dak.

Op zondag, de slotdag, werd het Beach Voetvolley toernooi gespeeld onder een stralende zon. Het publiek kon opnieuw genieten van een prachtige entourage en sportieve hoogstandjes. Helaas waren er een aantal teams minder in verband met de veldcompetitie. Maar toch 32 teams die streden voor de eer. Uiteindelijk stonden Laterale Skipping (Tim de Feijter en Niels Breyaert) en Polski en Hollandski (Jaimy de Visser en Michal Szczawinski) tegenover elkaar. Laatstgenoemd team verdedigde met succes de titel van 2019. Michal Szczawinski werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

De organiserende Stichting Beach Voetvolley kijkt met groot genoegen terug op deze editie en blikt al voorzichtig vooruit naar volgend jaar. Beach 2022 vindt dan plaats op 10, 11 en 12 juni 2022.