Landelijk freestyler Bailey de Regt op Costa del Vogelwaarde

Velen kijken er weer reikhalzend naar uit: het traditionele Beach weekend in Vogelwaarde in het Pinksterweekend van 17, 18 en 19 mei.

Met Beach Soccer, twee feesten in de feesttent, festiviteiten voor de jeugd en het Beach Voetvolley toernooi mikt de organisatie weer op vele bezoekers.

Een sportieve start op vrijdag met het Beach Soccer toernooi. Met zes heren en vijf dames teams is dat prima bezet. Ook het team van Beach Soccer Zeeland is vertegenwoordigd.

Nadien is er tijd voor volop feest, met DJ BEE.

De zaterdagmiddag staat in het teken van de jeugd, die hun eigen wedstrijdjes spelen op het zand bij het Jeugd Beach Soccer toernooi.

In de avonduren zijn behalve DJ Sandro ook de DJ’s van Qmusic te gast. Met de bekende formule Het Foute Uur Live wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen. In de vooravond is er een demo-optreden van turnvereniging Olympus.

 

Na al dat feesten staat op zondag het 27e Beach Voetvolley toernooi gepland. De trotse lokale spelers Martijn en Dennis van Passel verdedigen hun titel. Ze zullen geduchte tegenstand krijgen van onder andere Joost Boogaert/Jasper Sponselee, Tim de Feijter/Niels Breijaert, Mats en Sebastian de Rijcke en Can Kiran/Jordy van Bremen.

 

Natuurlijk spelen onder de 32 teams ook de nodige recreanten mee, voor wie het deelnemen belangrijker is dan het winnen.

Op zondag 19 mei is er een hele speciale gast in Vogelwaarde: in de pauze geeft de landelijk bekende freestyle voetballer Bailey de Regt een demonstratie van zijn kunnen. De jeugd wordt daarin betrokken en nadien is er een Meet & Greet. Deze demo is gepland rond 14.30 uur.

 

De kinderen hoeven zich niet te vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is de tattoo-stand weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen!

Al met al is het strand in Vogelwaarde weer voor even het feestelijke centrum van Zeeuws-Vlaanderen!