Jubileum Beach weekend in Vogelwaarde

De organisatie van het jaarlijkse Beach Voetvolley toernooi in Vogelwaarde viert dit jaar het 25-jarig jubileum!

Met Beach Soccer, twee feesten in de feesttent en het Beach Voetvolley toernooi mikt men weer op vele bezoekers.

 

In het weekend van 10, 11 en 12 juni zijn er zijn tal van activiteiten op en rondom het strand van Vogelwaarde.

Een sportieve start op vrijdag met Beach Soccer toernooi. Met acht heren en vijf dames teams is dat prima bezet. Ook het team van Beach Soccer Zeeland is vertegenwoordigd.

Nadien is er tijd voor feest, met de akoestische coverband Woodworks.

De zaterdagmiddag staat in het teken van de jeugd, die hun eigen wedstrijdjes spelen op het zand bij het Jeugd Beach Soccer toernooi.

In de avonduren zijn behalve DJ T-Go ook de DJ’s van Qmusic te gast. Met de bekende formule Het Foute Uur Live wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen. In de vooravond is er een demo-optreden van turnvereniging Olympus.

 

Na al dat feesten staat op zondag het 25e Beach Voetvolley toernooi gepland. In deze bijzondere editie zijn maar liefst vier prof-teams uit Amsterdam van de partij. Onder hen tweevoudig Europees kampioene Evelyn Dobbinga. Daarnaast speelt vijfvoudig winnaar van het toernooi René van Eijsden samen met Antonio Aurino, de nummer 1 in de landelijke ranking van Footvolley Netherlands. De winnaars van vorig jaar, Jaimy de Visser en Michal Zsczawinski, verdedigen hun titel. Vanuit België zijn opnieuw Wim Vanbaelen en Ruben Veestraeten aanwezig.

Natuurlijk spelen onder de 40 teams ook de nodige recreanten mee, voor wie het deelnemen belangrijker is dan het winnen.

 

De organiserende stichting rekent ook deze speciale editie op vele toeschouwers, de entree is gratis. Het toernooi begint om 12.00 uur, de finale is rond 16.45 uur gepland.

De kleintjes zullen zich niet vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is natuurlijk het schminkteam weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen.

 

Al met al is het strand in Vogelwaarde weer voor even het feestelijke centrum van Zeeuws-Vlaanderen! Meer informatie op www.beachvoetvolley.nl.