Inschrijving 25e Beach Voetvolley toernooi van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. De inschrijvingstermijn is geopend. Teams kunnen aanmelden via www.beachvoetvolley.nl, tot 1 april 2022. De organisatie wil graag iedereen in de regio de kans geven om deel te nemen, dus het is van belang om snel te reageren.

Stichting Beach Voetvolley viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Het weekend is gepland op 10, 11 en 12 juni 2022. Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen aan het voetvolley toernooi. Zoals altijd zijn zowel prestatieve als recreatieve spelers welkom. Titelverdediger is het team van Polski & Hollandski, bestaande uit Jaimy de Visser en Michal Szczawinski.

Het parkeerterrein van VV Vogelwaarde wordt voor de gelegenheid weer omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand. Behalve voetvolley wordt er ook voetbal op het strand gespeeld. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi. Verder speelt de jeugd op de zaterdagmiddag het Jeugd Beach Soccer.

Natuurlijk is er ook feest in de feesttent. Op vrijdagavond speelt de welbekende band Woodworks. Tijdens de Beach Party Junior op zaterdag is er behalve muziek voor de jonge jeugd ook een demo van Turnvereniging Olympus. Daarna is het de beurt aan DJ T-Go, met als grote finale Qmusic Het Foute Uuur Live! Al met al een weekend om naar uit te kijken!