Volle bak bij 538 Beach Party in Vogelwaarde

Het hele Pinksterweekend stond in Vogelwaarde in het teken van het traditionele Beach Voetvolley evenement. Dit jaar pakte de organisatie uit met 538 DJ’s On Tour op zaterdagavond. En dat bleek een daverend succes! Na een prima voorverkoop stonden op de avond zelf rijen voor de kassa en was de feesttent met bijna 600 bezoekers goed gevuld. Vervolgens maakte 538 DJ Rick Romijn er een top-feestje van!

Op vrijdagavond was er na afloop van het Beach Soccer toernooi (gewonnen door Hontenisse 2) al een goede start gemaakt bij de erg gezellige 20+ party. En ook de jeugd kwam volop aan bod. De zaterdagmiddag waren de velden voor de pupillen en junioren, om heerlijk te voetballen in het zand.

Op zondag, de slotdag, werd het Beach Voetvolley toernooi gespeeld onder een stralende zon. Het publiek kon opnieuw genieten van een prachtige entourage en sportieve hoogstandjes. De plaatselijke favorieten De Vanpee’s (Dennis en Martijn van Passel) haalden knap de finale, maar waren daarin niet opgewassen tegen Corjan Slinger en Bjorn de Gruijter, afkomstig uit Sleeuwijk. Zij verdedigden met succes hun titel van vorig jaar.
De organiserende Stichting Beach Voetvolley kijkt met groot genoegen terug op deze editie en blikt al voorzichtig vooruit naar volgend jaar.