Jubileum Beach XXL in Vogelwaarde

Toen in 1997 het Beach Voetvolley toernooi voor de eerste keer werd georganiseerd, had de organisatie niet kunnen vermoeden dat het evenement twintig jaar later nog steeds staat als een huis. Om dit te vieren wordt uitgepakt met een speciaal jubileumprogramma: Beach XXL.
De welbekende feestband Frituur Paula zal optreden tijdens de 20+ Beach Party. Daarmee is de live-band voor de vrijdagavond nu reeds bekend. “Deze vrijdagavond wordt steeds drukker met 20-plussers, die komen om te feesten na ons volbezette Beach Soccer toernooi”, aldus de organisatie. Bij de 20+ Party is de entree gratis.

Een dag later is het feesten met DJ BEE tijdens de Mega Beach Party. Ook Dutch Cult draait een set.
Als klap op de vuurpijl dingt iedere bezoeker mee naar een prachtige Retro Scooter! De entree voor deze Beach Party bedraagt slechts 5 euro.
Alle festiviteiten vinden plaats in de feesttent bij het enige echte strand in Oost Zeeuws-Vlaanderen. In de tent wordt een LED Wall opgetrokken, voor een geweldige lichtshow.

Het Beach Voetvolley toernooi en de genoemde party’s zijn traditioneel gepland met Pinksteren, in het weekend van 13, 14 en 15 mei 2016.
De inschrijvingen voor het prestigieuze Beach Voetvolley toernooi op zondag starten over enige tijd.

Eerder won Stichting Beach Voetvolley Vogelwaarde tijdens de Sportverkiezingen in Hulst de prijs in de categorie ‘Waar Hulst trots op is’.