Inschrijving Beach VoetVolley 2021 van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. Na de afgelasting in 2020 en het uitstel van de editie in mei, gaat het er nu echt van komen. Het toernooi vindt plaats op zondag 19 september 2021. De organisatie heeft de inschrijvingstermijn geopend. Teams kunnen aanmelden via de knop Deelname tot 9 juli 2021.

Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Dat aantal wordt naar verwachting snel gehaald, hoewel in die periode al wel de bekercompetitie voor het veldvoetbal is gestart. Het is dus van belang om snel te reageren. Zowel prestatieve als recreatieve spelers zijn welkom. Natuurlijk zijn de winnaars van de vorige editie van de partij: Jaimy de Visser en Michal Szczawinski uit Hulst.

Het is dit jaar alweer de 24e keer dat Vogelwaarde wordt omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand.

Teams die in plaats van voetvolley liever voetballen op het strand komen ook aan hun trekken. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi. Regionale clubs die willen meedoen, kunnen ook reageren via de website. De zaterdagmiddag komt de jeugd in actie tijdens het Jeugd Beach Soccer.

Al met al een weekend om naar uit te kijken! Op zaterdagavond komen na DJ T-Go als klap op de vuurpijl de DJ’s van Qmusic naar Vogelwaarde, om met Het Foute Uur te knallen! Ook de Zeeuwse Isabel Provoost komt die avond optreden.