Inschrijving Beach VoetVolley 2019 van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. De organisatie heeft de inschrijvingstermijn geopend. Teams kunnen aanmelden via de knop Deelname tot 1 april 2019.

Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Dat aantal wordt naar verwachting snel gehaald, zeker nu de veldvoetbal-competitie niet samenvalt. Het is dus van belang om snel te reageren. Zowel prestatieve als recreatieve spelers zijn welkom. Een aantal succesvolle teams uit Amsterdam hebben al aangegeven weer naar Vogelwaarde af te reizen. Daarnaast uiteraard de winnaars van de vorige editie, Corjan Slinger en Bjorn de Gruijter uit Sleeuwijk.
Het is dit jaar alweer de 23e keer dat Vogelwaarde tijdens het Pinksterweekend wordt omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand.

Teams die liever voetballen op het strand komen ook aan hun trekken. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi. Regionale clubs die willen meedoen, kunnen ook reageren via de website. De zaterdagmiddag komt de jeugd in actie tijdens het Jeugd Beach Soccer.
Al met al een weekend om naar uit te kijken! Als klap op de vuurpijl komen op zaterdagavond de DJ’s van 538 naar Vogelwaarde, om de Beach te laten knallen!