Inschrijving Beach VoetVolley 2017 van start

De inschrijving voor het jaarlijkse Beach VoetVolley toernooi in Vogelwaarde is geopend. Teams kunnen inschrijven via de knop Deelname.
Er kunnen maximaal 40 teams worden geplaatst. De organisatie wil iedereen in de regio de kans geven om deel te nemen, dus het is van belang om snel te reageren. De inschrijftermijn sluit op 1 april.
Vorig jaar werd het prestigieuze toernooi gewonnen door René van Eijsden en Barry Ruitenberg uit Amsterdam, onder de naam Copacabana.  Dit jaar zullen naar verwachting opnieuw topteams uit België deelnemen.

Nadat het parkeerterrein van de plaatselijke voetbalvereniging Vogelwaarde is omgetoverd in een prachtig strand met feesttent, terrassen en attracties voor de kinderen, staat het hele pinksterweekend (2, 3 en 4 juni) in het teken van sport en feest.

De organisatie rekent op vele enthousiaste deelnemers en bezoekers, het belooft weer een prachtig evenement te worden.
Op vrijdagavond wordt afgetrapt met het 4e Beach Soccer toernooi en aansluitend de 20+ Beach Party. DJ BEE tekent voor de muziek. Zaterdagavond barst de sfeervolle feesttent uit haar voegen bij de Mega Beach Party met DJ BEE en Dutch Cult. En op zondagmiddag zijn er dan de sportieve hoogstandjes op het gezelligste strand van Zeeuws-Vlaanderen.