Beach Voetvolley toernooi nu al vol

Ruim voor de aftrap van het beach voetvolley toernooi is het maximale aantal van veertig teams reeds bereikt. Inmiddels is ook de loting verricht. Het is nog wel mogelijk om in te schrijven als reserveteam via de knop Deelname.

Het belooft op zondag 15 mei opnieuw een spannende strijd te worden. Naast de bekende regionale toppers zijn opnieuw teams uit Amsterdam, Den Haag en Vlijmen van de partij. Het toernooi heeft ook dit jaar een internationaal tintje met twee teams vanuit België (Tessenderlo). Verder zijn uiteraard ook de nodige spelers uit Hulst, Vogelwaarde en omstreken actief.

De organisatie viert dit jaar het 20-jarig jubileum met een speciale Beach XXL editie en mikt weer op vele toeschouwers. Zowel op vrijdagavond (20 plussers) als op zaterdagavond (alle feestgangers) wordt de basis gelegd voor een sportief en gezellig beach voetvolley toernooi op zondag.

Voor de 20+ Beach Party op vrijdag 13 mei is eerder al de welbekende feestband Frituur Paula gestrikt. Op zaterdagavond 14 mei maken de vaste DJ BEE en Dutch Cult de sfeer, op de vetste Beach Party van Zeeland!