Beach VoetVolley 2018 gaat weer knallen

De organisatie van “De Beach” heeft de DJ’s van 538 kunnen strikken voor onze Mega Beach Party op zaterdagavond 19 mei. Feest en plezier zijn dus op voorhand verzekerd! De toegangskaarten kunnen binnenkort via de website besteld worden. Voorverkoop 5,38 euro, aan de kassa 8,- euro. Hou onze site in de gaten!
Voorafgaand wordt op vrijdagavond 18 mei afgetrapt met het 5e Beach Soccer toernooi en aansluitend de 20+ Beach Party met DJ BEE.

Zondag 20 mei staat in het teken van het prestigieuze Beach VoetVolley toernooi: de 22e editie alweer! De inschrijving is inmiddels geopend. Liefhebbers kunnen zich inschrijven via de knop Deelname. Er kunnen maximaal 40 teams worden geplaatst en de inschrijftermijn sluit op 15 maart. We willen hierbij wel opmerken dat die zondag ook nog een reguliere KNVB-competitiedag is. Deelnemers kunnen dus te maken krijgen met verplichtingen waardoor ze genoodzaakt zijn zich uiteindelijk weer af te melden. Ons verzoek om dit in gedachten te houden voor je je definitief aanmeldt, waarvoor onze dank.

De organisatie rekent op vele enthousiaste deelnemers en bezoekers, het belooft weer een prachtig evenement te worden.