Beach 2019 met 538-DJ’s On Tour

De organisatie van het Beach evenement in Vogelwaarde heeft dit jaar opnieuw de DJ’s van 538 kunnen strikken.
Met Beach Soccer, twee feesten in de feesttent en het Beach Voetvolley toernooi mikt men weer op vele bezoekers.

In het weekend van 7, 8 en 9 juni zijn er zijn tal van activiteiten op en rondom het strand van Vogelwaarde.
Een sportieve start op vrijdag met Beach Soccer, gevolgd door feest. De zaterdag staat dan in het teken van de jeugd, die hun eigen wedstrijdjes spelen op het zand.
In de avonduren zijn de DJ’s van Radio 538 te gast. Met de heetste hits, de nieuwste dance en een prachtige LED-show wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen. De organisatie richt zich ook op de 30-plussers die nog eens lekker op stap willen.
Vroeg op de avond trapt de jeugd al af tijdens de Beach Party Junior. Leden van turnvereniging Olympus uit Vogelwaarde verzorgen dan een spectaculaire demo!

Na al dat feesten staat op zondag het 23e Beach Voetvolley toernooi gepland. Opnieuw stroomden de inschrijvingen binnen en was het maximum aantal van veertig teams snel bereikt.
De winnaars van vorig jaar, Bjorn de Gruijter en Corjan Slinger, verdedigen hun titel. Vanuit Amsterdam zijn opnieuw Barry Ruitenberg en de inmiddels welbekende René van Eijsden van de partij.
Natuurlijk is de plaatselijke favoriet De vanpee’s (Dennis en Martijn van Passel) ook ingeschreven. Ze moeten strijden met onder meer Jeroen Claessens/Robin Mac Taggart en Niek Luime/Joost Boogaert.
Verder is er sinds lange tijd weer een dame in het deelnemersveld en niet de minste. Europees kampioene footvolley Evelyn Dobbinga kan samen met Ben Sparenberg voor een verrassing zorgen.
Natuurlijk spelen ook de nodige recreanten mee, voor wie het deelnemen belangrijker is dan het winnen.

De organiserende stichting rekent op vele toeschouwers, de entree is gratis. Het toernooi begint om 12.00 uur, de finale is rond 17.00 uur gepland.
De kleintjes zullen zich niet vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is natuurlijk het schminkteam weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen.

Al met al is het strand in Vogelwaarde weer voor even het feestelijke centrum van Zeeuws-Vlaanderen!