3e Beach Soccer toernooi en eigen Beach Voetvolley toernooi

Over een kleine 2 maanden barst het feestgedruis weer los in Vogelwaarde.

Dit jaar is er voor de derde keer op vrijdagavond (13 mei) een heus regionaal Beach Soccer toernooi. Het deelnemersveld is al bekend: we zitten bomvol met maar liefst twaalf teams! Er worden drie poules van vier gevormd, twee poules met heren-teams en een poule met dames-teams. Aanvang van het toernooi is om 19.00 uur.
Aansluitend in de feesttent de 20+ Beach Party.

Op zaterdagmiddag 14 mei wordt het besloten voetvolley toernooi georganiseerd, voor spelers en speelsters van VV Vogelwaarde, leden van de stichting en spelers van ZVV Wentzler-Pauwels. Aanvang is om 13.00 uur.
’s Avonds is er voor de kleintjes weer de Kids Beach Party, met om 20.30 uur een speciaal optreden van demoteam “Next Level” van dansschool Anneke Hamelink. Vanaf 21.00 uur is er weer de vetste Beach Party van Zeeland! Entree bedraagt 5 euro. Iedere bezoeker maakt kans op een prachtige Retro Scooter!

En dan natuurlijk op zondag 15 mei het traditionele Beach VoetVolley toernooi. De inschrijving is inmiddels gesloten en maar liefst veertig teams nemen het tegen elkaar op. Recreanten vermengd met toppers en regionale favorieten. Verder natuurlijk opnieuw een leuke en ook nog gratis draaimolen voor de kids, het Beach Schmink-team, ijsjes, hamburgers, suikerspinnen, popcorn en heel veel zand…