Rabo ClubSupport: Stem op de Beach !

Ieder lid van de Rabobank mag stemmen tijdens de stemperiode van 5 t/m 27 september 2022.

Ben je nog geen lid, maar wel klant bij de Rabobank? Dan kun je eenvoudig en gratis lid worden via de Rabo App.

 

Stemmen kan via de Rabo App of de Rabobank website. Daar kan je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.

 

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/clubsupport

Geweldig jubileum!

Het weekend van 10, 11 en 12 juni was Vogelwaarde weer het bruisende centrum van Oost Zeeuws-Vlaanderen. Op het kunstmatig aangelegde strand waren 40 teams actief bij het 25e voetvolley toernooi. Het was een gezonde mix van prestatieve teams uit de regio en ver daar buiten en recreatieve teams.

Onder een heerlijk zonnetje en in een gezellige entourage had de inmiddels ervaren organisatie het goed voor elkaar. Het evenement is uniek: 25 jaar Beach Voetvolley van deze omvang, dat is nergens in Nederland vertoond. Terwijl het toch in verschillende dorpen en steden herhaaldelijk is geprobeerd.

Wat de teams en het talrijk opgekomen publiek betreft, plakt men er nog wat jaartjes aan vast, het regende complimenten. Onder andere van de 4 teams vanuit Amsterdam en omstreken. Onder hen een dames team, met tweevoudig Europees kampioene Evelyn Dobbinga en Emmelie van de Velden, onder de naam Ipanema.

Winnaar van het toernooi werd het team Copacabana, met René van Eijsden en Antonio Aurino. Eerstgenoemde heeft een speciale band met Vogelwaarde. Hij is een landelijke topper, had het toernooi eerder al vijf keer gewonnen en nu dus voor de zesde keer. Van Eijsden werd ook gekroond tot beste speler van het toernooi. Hij heeft helaas aangekondigd te stoppen met het spelen van toernooien.

De winnaars van vorig jaar, Jaimy de Visser en Michal Szczawinski onder de naam Polski en Hollandski, werden vierde. De tweede plaats was voor Treme treme (Hicham Rbii en Tarik Konjo), de derde plaats van Gringos (Ben Sparenberg en Danny de Jong)

Op vrijdagavond  was de aftrap met het Beach Soccer toernooi.  Een van de deelnemende teams was Beach Soccer Zeeland.  Zij werden net niet de winnaar, dat was weggelegd voor het team van ‘de beers van de Weers’. Bij de dames was de traditionele toernooiwinst voor Hontenisse.

Behalve al het sportieve was er ook plaats voor twee grandioze feesten. Op vrijdag de 20+ party met Woodworks, op zaterdagavond de welkbekende Beach Party met DJ T-GO en Qmusic Het Foute Uur Live. Ruim 600 bezoekers gingen uit hun dak.

Natuurlijk was er in dit weekend ook plaats voor de jeugd op de zaterdagmiddag met het Jeugd Beach Soccer toernooi (gewonnen door Putjesstrand United en Trio Penotti) en aansluitend de Beach Party Junior. Voor iedereen vertier dus.  Op zondag kwamen de deelnemers aan Ride for the Roses nog langs voor hun tussenstop, dus het werd een gezellige en strak georganiseerde drukte.

Stichting Beach Voetvolley dankt haar vele vrijwilligers, sponsors, deelnemers en alle bezoekers. Het waren 25 prachtige jaren!

 

Foto’s 2022 – Stichting Beachvoetvolley Vogelwaarde

Jubileum Beach weekend in Vogelwaarde

De organisatie van het jaarlijkse Beach Voetvolley toernooi in Vogelwaarde viert dit jaar het 25-jarig jubileum!

Met Beach Soccer, twee feesten in de feesttent en het Beach Voetvolley toernooi mikt men weer op vele bezoekers.

 

In het weekend van 10, 11 en 12 juni zijn er zijn tal van activiteiten op en rondom het strand van Vogelwaarde.

Een sportieve start op vrijdag met Beach Soccer toernooi. Met acht heren en vijf dames teams is dat prima bezet. Ook het team van Beach Soccer Zeeland is vertegenwoordigd.

Nadien is er tijd voor feest, met de akoestische coverband Woodworks.

De zaterdagmiddag staat in het teken van de jeugd, die hun eigen wedstrijdjes spelen op het zand bij het Jeugd Beach Soccer toernooi.

In de avonduren zijn behalve DJ T-Go ook de DJ’s van Qmusic te gast. Met de bekende formule Het Foute Uur Live wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen. In de vooravond is er een demo-optreden van turnvereniging Olympus.

 

Na al dat feesten staat op zondag het 25e Beach Voetvolley toernooi gepland. In deze bijzondere editie zijn maar liefst vier prof-teams uit Amsterdam van de partij. Onder hen tweevoudig Europees kampioene Evelyn Dobbinga. Daarnaast speelt vijfvoudig winnaar van het toernooi René van Eijsden samen met Antonio Aurino, de nummer 1 in de landelijke ranking van Footvolley Netherlands. De winnaars van vorig jaar, Jaimy de Visser en Michal Zsczawinski, verdedigen hun titel. Vanuit België zijn opnieuw Wim Vanbaelen en Ruben Veestraeten aanwezig.

Natuurlijk spelen onder de 40 teams ook de nodige recreanten mee, voor wie het deelnemen belangrijker is dan het winnen.

 

De organiserende stichting rekent ook deze speciale editie op vele toeschouwers, de entree is gratis. Het toernooi begint om 12.00 uur, de finale is rond 16.45 uur gepland.

De kleintjes zullen zich niet vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is natuurlijk het schminkteam weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen.

 

Al met al is het strand in Vogelwaarde weer voor even het feestelijke centrum van Zeeuws-Vlaanderen! Meer informatie op www.beachvoetvolley.nl.

 

 

Inschrijving 25e Beach Voetvolley toernooi van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. De inschrijvingstermijn is geopend. Teams kunnen aanmelden via www.beachvoetvolley.nl, tot 1 april 2022. De organisatie wil graag iedereen in de regio de kans geven om deel te nemen, dus het is van belang om snel te reageren.

Stichting Beach Voetvolley viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Het weekend is gepland op 10, 11 en 12 juni 2022. Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen aan het voetvolley toernooi. Zoals altijd zijn zowel prestatieve als recreatieve spelers welkom. Titelverdediger is het team van Polski & Hollandski, bestaande uit Jaimy de Visser en Michal Szczawinski.

Het parkeerterrein van VV Vogelwaarde wordt voor de gelegenheid weer omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand. Behalve voetvolley wordt er ook voetbal op het strand gespeeld. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi. Verder speelt de jeugd op de zaterdagmiddag het Jeugd Beach Soccer.

Natuurlijk is er ook feest in de feesttent. Op vrijdagavond speelt de welbekende band Woodworks. Tijdens de Beach Party Junior op zaterdag is er behalve muziek voor de jonge jeugd ook een demo van Turnvereniging Olympus. Daarna is het de beurt aan DJ T-Go, met als grote finale Qmusic Het Foute Uuur Live! Al met al een weekend om naar uit te kijken!

Succesvolle uitgestelde Beach

Wat moesten we er lang op wachten… na twee keer uitstel en maar liefst 2,5 jaar tussenpauze was het dan toch weer het traditionele Beach evenement in Vogelwaarde. Niet met Pinksteren deze keer, maar in de nazomer zon in september. Weliswaar met enkele corona maatregelen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een geweldig en succesvol weekend!

Op vrijdagavond was er met 5 heren en 5 dames teams een compleet bezet Beach Soccer toernooi. Bij de heren ging het team van Johnny’s Favo’s er met de winst vandoor, bij de vrouwen was het team van VV Hontenisse de sterkste. Vervolgens dook iedereen de gezellige feesttent in voor de 20+ Beach Party. DJ BEE maakte er als vanouds een top-feestje van!

De zaterdag mocht de jeugd zich uitleven bij het Jeugd Beach Soccer. Pupillen en junioren maakten er een fanatieke strijd van. Uiteindelijk waren de winnaars Vogelwaarde JO8 (Stijn, Wout en Colin), The Noobs (Ruben, Luka en Wessel) en Zavo-14 (Thijmen en Aaron). De vooravond was zoals gebruikelijk ook voor onze jongsten, met de Beach Party Junior. Ook de papa’s en mama’s deden gezellig mee met allerlei dansjes. Dat was de aanloop naar het optreden van Isabel Provoost. Met haar geweldige stem wist deze Zeeuwse zangeres het publiek te boeien. Het was een leuke opwarmer voor de Qmusic Het Foute Uur Live Beach Party. DJ T-Go maakte er voor een volle feesttent, met ruim 600 bezoekers, al een heerlijk feest van. Daar mocht DJ Jos Eggink van Qmusic dan nog eens geweldig overheen gaan. Alle klassiekers kwamen langs en iedereen ging uit z’n dak.

Op zondag, de slotdag, werd het Beach Voetvolley toernooi gespeeld onder een stralende zon. Het publiek kon opnieuw genieten van een prachtige entourage en sportieve hoogstandjes. Helaas waren er een aantal teams minder in verband met de veldcompetitie. Maar toch 32 teams die streden voor de eer. Uiteindelijk stonden Laterale Skipping (Tim de Feijter en Niels Breyaert) en Polski en Hollandski (Jaimy de Visser en Michal Szczawinski) tegenover elkaar. Laatstgenoemd team verdedigde met succes de titel van 2019. Michal Szczawinski werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.

De organiserende Stichting Beach Voetvolley kijkt met groot genoegen terug op deze editie en blikt al voorzichtig vooruit naar volgend jaar. Beach 2022 vindt dan plaats op 10, 11 en 12 juni 2022.

Inschrijving Beach VoetVolley 2021 van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. Na de afgelasting in 2020 en het uitstel van de editie in mei, gaat het er nu echt van komen. Het toernooi vindt plaats op zondag 19 september 2021. De organisatie heeft de inschrijvingstermijn geopend. Teams kunnen aanmelden via de knop Deelname tot 9 juli 2021.

Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Dat aantal wordt naar verwachting snel gehaald, hoewel in die periode al wel de bekercompetitie voor het veldvoetbal is gestart. Het is dus van belang om snel te reageren. Zowel prestatieve als recreatieve spelers zijn welkom. Natuurlijk zijn de winnaars van de vorige editie van de partij: Jaimy de Visser en Michal Szczawinski uit Hulst.

Het is dit jaar alweer de 24e keer dat Vogelwaarde wordt omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand.

Teams die in plaats van voetvolley liever voetballen op het strand komen ook aan hun trekken. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi. Regionale clubs die willen meedoen, kunnen ook reageren via de website. De zaterdagmiddag komt de jeugd in actie tijdens het Jeugd Beach Soccer.

Al met al een weekend om naar uit te kijken! Op zaterdagavond komen na DJ T-Go als klap op de vuurpijl de DJ’s van Qmusic naar Vogelwaarde, om met Het Foute Uur te knallen! Ook de Zeeuwse Isabel Provoost komt die avond optreden.

Beach 2021!

Helaas … mei komt te vroeg. Vanwege alle onzekerheid rondom COVID-19 kan het Beach weekend in mei niet doorgaan.
Maar … we willen toch heel graag nog dit jaar een nieuwe Beach organiseren.

Save the date: 17, 18 en 19 september 2021. (poster)
We missen jullie en hopen iedereen te zien op het 24e Beach Voetvolley toernooi of één van de Beach Party’s!

Beach 2020 …

De zon scheen volop in Vogelwaarde, maar wat was het stil. Geen fanatieke spelers, geen toeschouwers, geen kinderen in de draaimolen, geen schmink-team, geen drankje bij de tent, geen 2 bollen ijs en geen geweldig team van vrijwilligers.

Het had zo mooi kunnen zijn…..

Wil je toch het Beach gevoel krijgen, kijk dan naar dit leuke filmpje onder het genot van een heerlijk zonnetje en een lekker drankje.

We hebben jullie gemist en hopelijk tot volgend jaar!

Beach 2019 met 538-DJ’s On Tour

De organisatie van het Beach evenement in Vogelwaarde heeft dit jaar opnieuw de DJ’s van 538 kunnen strikken.
Met Beach Soccer, twee feesten in de feesttent en het Beach Voetvolley toernooi mikt men weer op vele bezoekers.

In het weekend van 7, 8 en 9 juni zijn er zijn tal van activiteiten op en rondom het strand van Vogelwaarde.
Een sportieve start op vrijdag met Beach Soccer, gevolgd door feest. De zaterdag staat dan in het teken van de jeugd, die hun eigen wedstrijdjes spelen op het zand.
In de avonduren zijn de DJ’s van Radio 538 te gast. Met de heetste hits, de nieuwste dance en een prachtige LED-show wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen. De organisatie richt zich ook op de 30-plussers die nog eens lekker op stap willen.
Vroeg op de avond trapt de jeugd al af tijdens de Beach Party Junior. Leden van turnvereniging Olympus uit Vogelwaarde verzorgen dan een spectaculaire demo!

Na al dat feesten staat op zondag het 23e Beach Voetvolley toernooi gepland. Opnieuw stroomden de inschrijvingen binnen en was het maximum aantal van veertig teams snel bereikt.
De winnaars van vorig jaar, Bjorn de Gruijter en Corjan Slinger, verdedigen hun titel. Vanuit Amsterdam zijn opnieuw Barry Ruitenberg en de inmiddels welbekende René van Eijsden van de partij.
Natuurlijk is de plaatselijke favoriet De vanpee’s (Dennis en Martijn van Passel) ook ingeschreven. Ze moeten strijden met onder meer Jeroen Claessens/Robin Mac Taggart en Niek Luime/Joost Boogaert.
Verder is er sinds lange tijd weer een dame in het deelnemersveld en niet de minste. Europees kampioene footvolley Evelyn Dobbinga kan samen met Ben Sparenberg voor een verrassing zorgen.
Natuurlijk spelen ook de nodige recreanten mee, voor wie het deelnemen belangrijker is dan het winnen.

De organiserende stichting rekent op vele toeschouwers, de entree is gratis. Het toernooi begint om 12.00 uur, de finale is rond 17.00 uur gepland.
De kleintjes zullen zich niet vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is natuurlijk het schminkteam weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen.

Al met al is het strand in Vogelwaarde weer voor even het feestelijke centrum van Zeeuws-Vlaanderen!

Inschrijving Beach VoetVolley 2019 van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. De organisatie heeft de inschrijvingstermijn geopend. Teams kunnen aanmelden via de knop Deelname tot 1 april 2019.

Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen. Dat aantal wordt naar verwachting snel gehaald, zeker nu de veldvoetbal-competitie niet samenvalt. Het is dus van belang om snel te reageren. Zowel prestatieve als recreatieve spelers zijn welkom. Een aantal succesvolle teams uit Amsterdam hebben al aangegeven weer naar Vogelwaarde af te reizen. Daarnaast uiteraard de winnaars van de vorige editie, Corjan Slinger en Bjorn de Gruijter uit Sleeuwijk.
Het is dit jaar alweer de 23e keer dat Vogelwaarde tijdens het Pinksterweekend wordt omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand.

Teams die liever voetballen op het strand komen ook aan hun trekken. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi. Regionale clubs die willen meedoen, kunnen ook reageren via de website. De zaterdagmiddag komt de jeugd in actie tijdens het Jeugd Beach Soccer.
Al met al een weekend om naar uit te kijken! Als klap op de vuurpijl komen op zaterdagavond de DJ’s van 538 naar Vogelwaarde, om de Beach te laten knallen!